Info

Algemene Info

LOST & FOUND

Ben je iets verloren, mail dan naar amsterdam@dutch7.nl.

DATUM EN TIJD

Kingsland Festival Amsterdam vindt plaats op 27 april van 12.00 tot 20.00 uur.

ADRES

Kingsland Festival Amsterdam vindt plaats in en rondom de Amsterdam RAI, Europaplein 22, 1078 GZ in Amsterdam.

MINIMUMLEEFTIJD

Voor Kingsland Festival Amsterdam geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

TICKETPRIJZEN

Early Bird Ticket € 29,50 (ex fee- sold out)
Regular Ticket € 34,50 (ex fee- sold out)
Late Bird Ticket € 39,50 (ex fee)
VIP Ticket € 69,50 (ex fee)
Groepsticket € 182,50 (ex fee) – geldig voor 5 personen

TOKENS

Tijdens het evenement zijn er voldoende mogelijkheden om tokens (munten) te kopen. Het is mogelijk om tokens te pinnen, maar maak het jezelf makkelijk door voldoende cash mee te nemen.

VIP TICKETS

Er zijn VIP tickets verkrijgbaar met daarbij:
– Toegang tot het speciale VIP deck met een prachtig uitzicht over de mainstage
– Een speciale rij
– Een kluisje
– Een welkomstbiertje

LOCKERS

Op Kingsland Festival Amsterdam werken we met e-lockers. Het voordeel van e-lockers is dat je deze open maakt met een cijfer combinatie en dus geen sleutel meer nodig hebt. Met een e-locker hoef je geen sleutel meer in te leveren bij het verlaten van het festival en hierdoor betaal je ook geen borg. Je kan een locker online bestellen: normaal € 7,- en groot € 9,-.

BEWONERSINFORMATIE

Ben je woonachtig in de buurt van RAI Amsterdam? Dan vind je alle belangrijke informatie over Kingsland Festival hier.

FOTOAPPARATUUR

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw dag op Kingsland Festival deelt op social media. Gebruik #KINGSLAND2018 om ons te vinden op Facebook, Twitter en Instagram! Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar info@kingslandfestival.nl voor een pers accreditatie.

GROEPEN

Ben je van plan met een grote groep in een bus te komen? Meld dit dan vooraf via info@kingslandfestival.nl zodat we samen kunnen kijken of dit mogelijk is. Parkeren voor touringcars is mogelijk op P5 en de kosten hiervoor zijn €45 (beperkt aantal plekken beschikbaar).

BUSVERVOER

Wil je niks van het festival missen en van begin tot het eind aanwezig zijn? Reis dan naar Kingsland Amsterdam met georganiseerd busvervoer aangeboden door Partybussen. Ze bieden veel verschillende opstapplaatsen aan door heel Nederland. Om de sfeer er extra in te krijgen staat de muziek aan en mag je zelf twee consumpties mee nemen.

ROLSTOEL TOEGANKELIJK

Kingland Amsterdam is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

ZAKKENROLLERS

Pas op voor zakkenrollers! Kingsland Festival doet er alles aan om zakkenrollers geen kans te geven, maar als bezoeker ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen spullen. Berg je spullen daarom zoveel mogelijk op in een kluisje en/of zorg dat je ze op een veilige plek bij je houdt.

ZERO TOLERANCE BELEID

Wij hanteren een ‘zero tolerance’ beleid op Kingsland Festival. Dit betekent dat iedereen bij aankomst op het terrein gefouilleerd wordt en hierbij aangetroffen verboden middelen in beslag worden genomen. Bij geconstateerd bezit van harddrugs wordt de toegang tot het festival ontzegd en bij constatering van grotere hoeveelheden volgt overdracht aan de politie voor proces-verbaal, waarbij de boetes hoog kunnen oplopen. Openlijk gebruik en handel op het festivalterrein leidt tevens tot verwijdering van het festival en overdracht aan de politie. Wij willen de bezoekers dringend verzoeken hier rekening mee te houden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van overtreding van het zero tolerance beleid door bezoekers.

© 2018 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.