Info

ROUTE

ADRES

Kingsland Festival Den Bosch vindt plaats bij de Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK in ‘s-Hertogenbosch.

ROUTEBESCHRIJVING

Kingsland Festival vindt plaats in en rondom de Brabanthallen. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

Trein:

Het dichtstbijzijnde treinstation is ’s-Hertogenbosch Centraal Station. Tijdens Koningsdag geldt de Oranje dienstregeling en dus is het belangrijk om je reis goed te plannen en goed voorbereid te zijn; koop dus nu vast online het Oranje Retour met korting.  Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner en ns.nl/koningsdag

Fiets:

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

PENDELBUS TICKETS

Voor Kingsland Den Bosch worden er speciale pendelbus diensten ingezet vanaf verschillende opstapplaatsen in de regio. De tickets hiervoor zijn nu hier verkrijgbaar en koop je met een flinke korting! Je betaalt slechts €5,- voor een retour en je kunt opstappen in Breda, Eindhoven, Oss, Tiel, Tilburg of Veghel. 

LET OP:  je kunt alleen gebruik maken van deze pendelbussen door vooraf online een pendelbus ticket te kopen.  Op de stations is het niet meer mogelijk om een pendel ticket te kopen.

Vertrekplaatsen en tijden pendelbussen:

Breda: Stationslaan, taxi standplaats (tegenover restaurant Klein Java – Speelhuislaan 6) – Heen: 12.30 uur | Terug: 23.30 uur | uitverkocht

Eindhoven: touringcarhalte op de Stationsweg – Heen: 12.30 uur | Terug: 23.30 uur 

Oss: bushaltes bij het NS Station, Spoorlaan 30 – Heen: 12.30 uur | Terug: 23.30 uur 

Tiel: Van der Valk Hotel, Laan van Westroijen 10 – Heen: 12.30 uur | Terug: 23.30 uur 

Tilburg: Kunstijsbaan Stappegoor – Heen: 12.30 uur | Terug: 23.30 uur 

Veghel: Tankstation, N.C.B.-laan 117 – Heen: 12.30 uur | Terug: 23.30 uur | uitverkocht

PARKEREN

Er wordt tijdens Kingsland Festival Den Bosch gebruik gemaakt van verschillende parkeerterreinen, zowel op het terrein van de Brabanthallen, als op externe terreinen in de omgeving. Volg de instructies van de verkeersregelaars op. Parkeertickets kunnen alvast hier online besteld worden.

TAXI + KISS & RIDE

Kiss&Ride is op P4, gelegen aan de Diezekade. Ook touringcars kunnen hier bezoekers afzetten en ophalen. Mochten touringcars de gehele dag blijven staan, kan er een parkeerkaart gekocht worden.

© 2018 KINGSLAND FESTIVAL