Info

TICKET INFO

Tickets voor Kingsland Festival Den Bosch zijn hier te bestellen.

Behalve tickets in de voorverkoop, kun je ook tokens (munten) en lockers (kluisjes) in de voorverkoop kopen. Dan hoef je, je daar op het festival niet meer te druk om te maken. Tokens en lockers kun je hier kopen.

ENTRANCE & TOKENS – COMBITICKET

Dit combiticket geeft recht op entree én 10 ½ tokens (munten). Bij binnenkomst wordt je ticket gescand en ontvang je 10 ½ tokens. Dat scheelt je weer tijd. Het combiticket kun je hier kopen.

PENDELBUS TICKETS

Voor Kingsland Den Bosch worden er speciale pendelbus diensten ingezet vanaf verschillende opstapplaatsen in de regio. De tickets hiervoor zijn nu hier verkrijgbaar en koop je met een flinke korting! Je betaalt slechts €5,- voor een retour en je kunt opstappen in Breda, Eindhoven, Oss, Tiel, Tilburg of Veghel. 

LET OP:  je kunt alleen gebruik maken van deze pendelbussen door vooraf online een pendelbus ticket te kopen.  Op de stations is het niet meer mogelijk om een pendel ticket te kopen.

VERTREKPLAATSEN EN TIJDEN PENDELBUSSEN:

Breda: Stationslaan, taxi standplaats (tegenover restaurant Klein Java – Speelhuislaan 6) – Heen: 12.30 uur | Terug: 23.30 uur | uitverkocht

Eindhoven: touringcarhalte op de Stationsweg –Heen: 12.30 uur | Terug: 23.30 uur 

Oss: bushaltes bij het NS Station, Spoorlaan 30 –Heen: 12.30 uur | Terug: 23.30 uur 

Tiel: Van der Valk Hotel, Laan van Westroijen 10 –Heen: 12.30 uur | Terug: 23.30 uur 

Tilburg: Kunstijsbaan Stappegoor –Heen: 12.30 uur | Terug: 23.30 uur 

Veghel: Tankstation, N.C.B.-laan 117 –Heen: 12.30 uur | Terug: 23.30 uur | uitverkocht 

ONOFFICÏELE TICKETVERKOOP

Als je niet op tijd een ticket hebt gekocht, dan begrijpen we dat je op zoek gaat naar een ticket via andere wegen. We willen je er graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je dan ook ten zeerste af om een ticket te kopen via een dergelijk kanaal. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het ticket legitiem is en je toegang tot het evenement verleent en willen je deze teleurstelling op wat een prachtige dag moet gaan worden, graag besparen.

PROBLEMEN MET TICKETS

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customer service van Ticketscript via support@ticketscript.com. Ben je je ticket kwijt? Vul dan hier je mailadres in en je ticket wordt opnieuw naar je toegestuurd.

© 2018 KINGSLAND FESTIVAL