info

ROUTE

ADRES

Kingsland Festival Groningen vindt plaats in het Stadspark Drafbaan, Concourslaan 10, 9727 KD in Groningen.

ROUTEBESCRHRIJVING

Trein:

Kom je uit de richting van Leeuwarden, Delfzijl, Leer, Roodeschool of Veendam pak dan de trein via www.arriva.nl. Het dichtstbijzijnde treinstation is Groningen Centraal. Als je eenmaal aangekomen bent met de trein, moet je nog een stukje lopen. 

Er rijden geen NS-treinen tussen Zwolle en Groningen. Hou hier rekening mee als je met de trein naar Kingland komt. Tijdens Koningsdag geldt daarnaast ook de Oranje dienstregeling en dus is het belangrijk om je reis goed te plannen en goed voorbereid te zijn; koop dus nu vast online het Oranje Retour met korting.  Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner en ns.nl/koningsdag

Fiets:

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

PARKEREN

Mocht je met de auto komen, kun je deze parkeren bij de Gasunie. De Gasunie is ongeveer 9 minuten lopen van de Drafbaan. Indien de parkeerplekken bij de Gasunie vol zijn, kan er tegen betaling worden geparkeerd bij Martini Plaza.

TAXI + KISS&RIDE

Taxi’s kunnen stoppen op de busstrook van de oostelijke rijbaan Paterswoldeweg, nabij de kruising met de Parkweg.

De Kiss&Ride is dit jaar niet voor Restaurant Ni Hao zoals vorig jaar, maar net daarvoor op de Concourslaan.

© 2018 KINGSLAND FESTIVAL