info

ROUTE

ADRES

Kingsland Festival Groningen vindt plaats in Het Stadspark Drafbaan, Concourslaan 10, 9727 KD in Groningen. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

ROUTEBESCHRIJVING

Trein:

Het dichtstbijzijnde treinstation is Groningen Centraal. Arriva en NS rijden volgens de zaterdagdienstregelening en de laatste treinen hebben beperkte capaciteit. Houd hier rekening mee. Als je eenmaal aangekomen bent met de trein, moet je nog een stukje lopen. Voor meer informatie over het treinvervoer adviseren we je de NS Reisplanner te raadplegen.

Fiets:

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

PARKEREN

Mocht je met de auto komen, kun je deze parkeren bij de Gasunie. De Gasunie is ongeveer 9 minuten lopen van de Drafbaan. Indien de parkeerplekken bij de Gasunie vol zijn, kan er tegen betaling worden geparkeerd bij Martini Plaza.

TAXI + KISS & RIDE

Meer informatie hierover volgt snel.

© 2018 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.