Info

ROUTE

ADRES

Kingsland Festival Maastricht vindt plaats in en rondom de MECC, Forum 100, 6229 GV in Maastricht. De hoofdentree van het festival bevindt zich bij P7.

ROUTEBESCHRIJVING

Kingsland Festival Maastricht vindt plaats in en rondom de MECC in Maastricht. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

Trein:

Kom je vanuit Eindhoven, Weert, Roermond of Sittard naar Kingsland? Dan reis je het snelst met de Intercity naar Maastricht Centraal. Volg vanaf daar de aangegeven looproute naar het festival terrein. Tijdens Koningsdag geldt de Oranje dienstregeling en dus is het belangrijk om je reis goed te plannen en goed voorbereid te zijn; koop dus nu vast online het Oranje Retour met korting.  Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner en ns.nl/koningsdag

Reis je met de stoptreinen (Arriva), dan kun je naar Maastricht Randwyck reizen.

Fiets:

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders en parkeer je fiets op P7. Het is niet toegestaan om je fiets op andere plekken rondom het MECC te stallen.

EVENT TRAVEL

Wil je niks van het festival missen en van begin tot het eind aanwezig zijn? Reis dan naar Kingsland Maastricht met georganiseerd busvervoer aangeboden door Event Travel. Ze bieden veel verschillende opstapplaatsen aan door heel Nederland. De bussen van Event Travel vertrekken pas na afloop van het festival dus je hebt lekker lang de tijd om van het festival te genieten.

PARKEREN

Parkeren kan op P6 en de kosten hiervoor zijn € 10,-. Je kan bij aankomst op het parkeerterrein bij een van de parkeerwachters een uitrijkaart kopen, zodat je na afloop het festival gemakkelijk en snel kan verlaten. 

TAXI + KISS & RIDE

Kiss&Ride is gelegen op het P. Debyelaan. Vanuit hier is het maar eventjes lopen naar de ingang van het festival. 

TOURINGCARS

Touringcars kunnen parkeren bij Poort 14. Kosten zijn € 10,-. Graag aanmelden bij info@kingslandfestival.nl.

© 2018 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.