Info

TICKET INFO

Tickets voor Kingsland Festival Maastricht zijn hier te bestellen.

Behalve tickets in de voorverkoop, kun je ook een combiticket met tokens in de voorverkoop kopen. Dan hoef je, je daar op het festival niet meer te druk om te maken.

ENTRANCE & TOKENS – COMBITICKET

Dit combiticket geeft recht op entree én 10 ½ tokens (munten). Bij binnenkomst wordt je ticket gescand en ontvang je 10 ½ tokens. Dat scheelt je weer tijd. Het combiticket kun je hier kopen.

LOCKERS

Op Kingsland Festival Maastricht werken we met e-lockers. Het voordeel van e-lockers is dat je deze open maakt met een cijfer combinatie en dus geen sleutel meer nodig hebt. Met een e-locker hoef je geen sleutel meer in te leveren bij het verlaten van het festival en hierdoor betaal je ook geen borg. We bieden bezoekers dit jaar ook de mogelijkheid om in de voorverkoop een e-locker aan te schaffen voor 7 euro (medium locker = 24 x 28 x 50 cm) of 9 euro (grote locker = 35 x 28 x 50 cm). Hiermee ontvang je uiterlijk een dag voor het event een code per e-mail waarmee je zelf een kluisje kunt openmaken. Je kunt je e-locker alvast hier bestellen.

EVENT TRAVEL

Wil je niks van het festival missen en van begin tot het eind aanwezig zijn? Reis dan naar Kingsland Maastricht met georganiseerd busvervoer aangeboden door Event Travel. Ze bieden veel verschillende opstapplaatsen aan door heel Nederland. De bussen van Event Travel vertrekken pas na afloop van het festival dus je hebt lekker lang de tijd om van het festival te genieten.

ONOFFICÏELE TICKETVERKOOP

Als je niet op tijd een ticket hebt gekocht, dan begrijpen we dat je op zoek gaat naar een ticket via andere wegen. We willen je er graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je dan ook ten zeerste af om een ticket te kopen via een dergelijk kanaal. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het ticket legitiem is en je toegang tot het evenement verleent en willen je deze teleurstelling op wat een prachtige dag moet gaan worden, graag besparen.

PROBLEMEN MET TICKETS

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customer service van Ticketscript via support@ticketscript.com.

Ben je je ticket kwijt? Vul dan hier je mailadres in en je ticket wordt opnieuw naar je toegestuurd.

© 2018 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.