info

Algemene info

LOST & FOUND

Ben je iets verloren, mail dan naar twente@dutch7.nl.

DATUM EN TIJD

Kingsland Festival Twente vindt plaats op 27 april van 12.00 tot 23.00 uur.

ADRES

Kingsland Festival Twente vindt plaats in Het Hulsbeek in Oldenzaal.

MINIMUMLEEFTIJD

Voor Kingsland Festival Twente geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

TICKETPRIJZEN

Early Bird Ticket € 23,50 (ex fee- sold out)
Regular Ticket € 28,50 (ex fee- sold out)
Late Bird Ticket € 33,50 (ex fee)
VIP Ticket € 63,50 (ex fee)
Groepsticket € 142,50 (ex fee) – geldig voor 5 personen

TOKENS

Tijdens het evenement zijn er voldoende mogelijkheden om tokens (munten) te kopen. Het is mogelijk om tokens te pinnen, maar maak het jezelf makkelijk door voldoende cash mee te nemen.

VIP TICKETS

Er zijn VIP tickets verkrijgbaar met daarbij:
– Toegang tot het speciale VIP deck met een prachtig uitzicht over de mainstage
– Een speciale rij
– Een kluisje
– Een welkomstbiertje

LOCKERS

Op Kingsland Festival zijn er lockers verkrijgbaar.  Een normale locker kost € 7,- en grote € 9,-. Je betaalt hierbij €5,- borg voor je sleutel. Je kan een locker online bestellen samen met je ticket of op het festival terrein kopen, hier kun je alleen met PIN betalen.

PENDELBUS TICKETS

Let op! Er rijden geen reguliere bussen naar het Hulsbeek, dus je hebt een pendelbusticket nodig om bij Kingsland Twente te komen. Je betaalt slechts €5,- voor een retour en je kunt opstappen bij station Hengelo en station Enschede. De bussen rijden op en neer vanaf 11.00 uur tot een uur na het festival. Kom je met de trein naar Kingsland? Reis dan naar station Hengelo en neem daar de pendelbus. Het is ook mogelijk om op locatie een pendelbusticket te kopen, maar dan betaal je €10,- (pin only).

Pendelbus tijden en vertrekplaatsen:
• Station Hengelo: vanaf 11.00 uur de gehele dag
• Station Enschede: vanaf 11.00 uur de gehele dag
• Vanaf Kingsland: tot 00.30 uur  

FOTOAPPARATUUR

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw dag op Kingsland Festival deelt op social media. Gebruik #KINGSLAND2018 om ons te vinden op Facebook, Twitter en Instagram! Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar info@kingslandfestival.nl voor een pers accreditatie.

GROEPEN

Ben je met een grote groep en van plan om met een (tour)bus te komen? Meld dit vooraf via info@kingslandfestival.nl zodat we samen kunnen kijken of dit mogelijk is. Bussen kunnen parkeren bij poort 14.

ZAKKENROLLERS

Pas op voor zakkenrollers! Kingsland Festival doet er alles aan om zakkenrollers geen kans te geven, maar als bezoeker ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen spullen. Berg je spullen daarom zoveel mogelijk op in een kluisje en/of zorg dat je ze op een veilige plek bij je houdt.

ZERO TOLERANCE BELEID

Wij hanteren een ‘zero tolerance’ beleid op Kingsland Festival. Dit betekent dat iedereen bij aankomst op het terrein gefouilleerd wordt en hierbij aangetroffen verboden middelen in beslag worden genomen. Bij geconstateerd bezit van harddrugs wordt de toegang tot het festival ontzegd en bij constatering van grotere hoeveelheden volgt overdracht aan de politie voor proces-verbaal, waarbij de boetes hoog kunnen oplopen. Openlijk gebruik en handel op het festivalterrein leidt tevens tot verwijdering van het festival en overdracht aan de politie. Wij willen de bezoekers dringend verzoeken hier rekening mee te houden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van overtreding van het zero tolerance beleid door bezoekers.

© 2018 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.