info

Algemene info

GEVONDEN VOORWERPEN

Alle lost&found items worden in het Facebookevent geplaatst. Mocht je daar je verloren voorwerp terugvinden mail dan naar info@kingslandfestival.nl om het om te halen.

DATUM EN TIJD

Kingsland Festival Twente vindt plaats op 27 april van 12.00 tot 23.00 uur.

ADRES

Kingsland Festival Twente vindt plaats in Het Hulsbeek in Oldenzaal.

MINIMUMLEEFTIJD

Voor Kingsland Festival Twente geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

TICKETS

Tickets voor Kingsland Festival Twente zijn hier te bestellen.

ENTREE & TOKENS – COMBITICKET

Dit combiticket geeft recht op entree én 10 ½ tokens (munten). Bij binnenkomst wordt je ticket gescand en ontvang je 10 ½ tokens. Dat scheelt je weer tijd. Het combiticket kun je hier kopen.

PENDELBUS TICKETS

Let op! Er rijden geen reguliere bussen naar het Hulsbeek, dus je hebt een pendelbusticket nodig om bij Kingsland Twente te komen. Deze tickets hiervoor zijn nu hier verkrijgbaar en koop je met een flinke korting! Je betaalt slechts €5,- voor een retour en je kunt opstappen bij station Hengelo en station Enschede. De bussen rijden op en neer vanaf 11.00 uur tot een uur na het festival. Kom je met de trein naar Kingsland? Reis dan naar station Hengelo en neem daar de pendelbus. Het is ook mogelijk om op locatie een pendelbusticket te kopen, maar dan betaal je €10,-. 

PENDELBUS TIJDEN EN VERTREKPLAATSEN:

Station Hengelo: vanaf 11.00 uur de gehele dag

Station Enschede: vanaf 11.00 uur de gehele dag

Vanaf Kingsland: tot 00.30 uur  

TOKENS

Tijdens het evenement zijn er voldoende mogelijkheden om tokens (munten) te kopen. Het is mogelijk om tokens te pinnen, maar maak het jezelf makkelijk door voldoende cash mee te nemen.

LOCKERS

Op Kingsland Festival Twente werken we met e-lockers. Het voordeel van e-lockers is dat je deze open maakt met een cijfer combinatie en dus geen sleutel meer nodig hebt. Met een e-locker hoef je geen sleutel meer in te leveren bij het verlaten van het festival en hierdoor betaal je ook geen borg. Heb je online een locker gekocht ontvang je uiterlijk 26 april om 20.00 uur je code.

FOTOAPPARATUUR

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dan ook geen probleem als je jouw dag op Kingsland Festival deelt op social media. Sterker nog: gebruik #KINGSLAND2017 om ons te vinden op Facebook, Twitter en Instagram! Op Kingsland Festival is het meenemen van eigen fotoapparatuur toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar info@kingslandfestival.nl voor een pers accreditatie.

ROLSTOEL TOEGANKELIJK

Kingland Twente is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

GROEPEN

Ben je met een grote groep en van plan om met een (tour)bus te komen? Meld dit vooraf via info@kingslandfestival.nl zodat we samen kunnen kijken of dit mogelijk is.

ZAKKENROLLERS

Pas op voor zakkenrollers! Kingsland Festival doet er alles aan om zakkenrollers geen kans te geven, maar als bezoeker ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen spullen. Berg je spullen daarom zoveel mogelijk op in een kluisje en/of zorg dat je ze op een veilige plek bij je houdt.

ZERO TOLERANCE BELEID

Wij hanteren een ‘zero tolerance’ beleid op Kingsland Festival. Dit betekent dat iedereen bij aankomst op het terrein gefouilleerd wordt en hierbij aangetroffen verboden middelen in beslag worden genomen.

Bij geconstateerd bezit van harddrugs wordt de toegang tot het festival ontzegd en bij constatering van grotere hoeveelheden volgt overdracht aan de politie voor proces-verbaal, waarbij de boetes hoog kunnen oplopen. Openlijk gebruik en handel op het festivalterrein leidt tevens tot verwijdering van het festival en overdracht aan de politie.

Wij willen de bezoekers dringend verzoeken hier rekening mee te houden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van overtreding van het zero tolerance beleid door bezoekers.

© 2017 KINGSLAND FESTIVAL