info

ROUTE

ADRES

Kingsland Festival Twente vindt plaats in recreatiepark Het Hulsbeek. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

ROUTEBESCRHRIJVING

Trein:

Kom je met de trein naar Kingsland Twente? Reis dan naar station Hengelo. Vanaf daar kun je voor maar €5 retour naar Het Hulsbeek met onze speciale pendelbus service. Tijdens Koningsdag geldt de Oranje dienstregeling en dus is het belangrijk om je reis goed te plannen en goed voorbereid te zijn; koop dus nu vast online het Oranje Retour met korting.  Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner en ns.nl/koningsdag

Fiets:

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

PENDELBUS TICKETS

Let op! Er rijden geen reguliere bussen naar het Hulsbeek, dus je hebt een pendelbusticket nodig om bij Kingsland Twente te komen. Deze tickets hiervoor zijn nu hier verkrijgbaar en koop je met een flinke korting! Je betaalt slechts €5,- voor een retour en je kunt opstappen bij station Hengelo en station Enschede. De bussen rijden op en neer vanaf 11.00 uur tot een uur na het festival. Kom je met de trein naar Kingsland? Reis dan naar station Hengelo en neem daar de pendelbus. Het is ook mogelijk om op locatie een pendelbusticket te kopen, maar dan betaal je €10,-. 

Pendelbus tijden en vertrekplaatsen:

Station Hengelo: vanaf 11.00 uur de gehele dag

Station Enschede: vanaf 11.00 uur de gehele dag

Vanaf Kingsland: tot 00.30 uur  

EVENT TRAVEL

Wil je niks van het festival missen en van begin tot het eind aanwezig zijn? Reis dan naar Kingsland Twente met georganiseerd busvervoer aangeboden door Event Travel. Ze bieden veel verschillende opstapplaatsen aan door heel Nederland. De bussen van Event Travel vertrekken pas na afloop van het festival dus je hebt lekker lang de tijd om van het festival te genieten.

PARKEREN

De reguliere parkeerplaatsen rondom het Hulsbeek zijn tijdens Kingsland afgesloten, maar er is een speciaal terrein als parkeerterrein ingericht. Tickets hiervoor zijn nu verkrijgbaar in onze ticketshop voor € 12,50 (ex fee). Parkeerkaarten kunnen ook op locatie aangeschaft worden en kosten dan € 15,-. Er kan met zowel pin als cash betaalt worden.

Bij het verlaten van de snelweg volg je de borden Het Hulsbeek. Vanaf de provinciale weg volg je vervolgens de borden P bezoekers.

TAXI + KISS&RIDE

De reguliere parkeerplaatsen rondom het Hulsbeek zijn tijdens Kingsland afgesloten, maar er is een speciaal terrein als Kiss & Ride ingericht.

Bij het verlaten van de snelweg volg je de borden Het Hulsbeek. Vanaf de provinciale weg volg je vervolgens de borden Kiss & Ride.

© 2018 KINGSLAND FESTIVAL