info

ROUTE

ADRES

Kingsland Festival Twente vindt plaats in recreatiepark Het Hulsbeek. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

ROUTEBESCRHRIJVING

Trein:

Kom je met de trein naar Kingsland Twente? Reis dan naar station Hengelo. Vanaf daar kun je voor maar €5 retour naar Het Hulsbeek met onze speciale pendelbus service. Tijdens Koningsdag geldt de Oranje dienstregeling en dus is het belangrijk om je reis goed te plannen en goed voorbereid te zijn. Voor meer informatie raadpleeg de special NS Koningsdag website. Zorg ervoor dat je OV-chipkaart opgeladen is of koop vast met 20% korting je Oranje-retour online.

Fiets:

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

PENDELBUS TICKETS

Let op! Er rijden geen reguliere bussen naar het Hulsbeek, dus je hebt een pendelbusticket nodig om bij Kingsland Twente te komen. Je betaalt slechts €5,- voor een retour en je kunt opstappen bij station Hengelo en station Enschede. De bussen rijden op en neer vanaf 11.00 uur tot een uur na het festival. Kom je met de trein naar Kingsland? Reis dan naar station Hengelo en neem daar de pendelbus. Het is ook mogelijk om op locatie een pendelbusticket te kopen, maar dan betaal je €10,- (pin only).

Pendelbus tijden en vertrekplaatsen:
• Station Hengelo: vanaf 11.00 uur de gehele dag
• Station Enschede: vanaf 11.00 uur de gehele dag
• Vanaf Kingsland: tot 00.30 uur  

PARKEREN

De reguliere parkeerplaatsen rondom het Hulsbeek zijn tijdens Kingsland afgesloten, maar er is een speciaal terrein als ‘P Bezoekers’ ingericht. Bij het verlaten van de snelweg volg je de borden Het Hulsbeek. Vanaf de provinciale weg volg je vervolgens de borden ‘P Bezoekers’.  Je kan alvast online je parking ticket kopen voor Kingsland Twente. Dit is goedkoper dan op locatie. De tickets kun je hier bestellen.

TAXI + KISS&RIDE

De reguliere parkeerplaatsen rondom het Hulsbeek zijn tijdens Kingsland afgesloten, maar er is een speciaal terrein als Kiss & Ride ingericht. Bij het verlaten van de snelweg volg je de borden Het Hulsbeek. Vanaf de provinciale weg volg je vervolgens de borden Kiss & Ride.

© 2018 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.