info

TICKET INFO

Tickets voor Kingsland Festival Twente zijn hier te bestellen.

ENTRANCE & TOKENS – COMBITICKET

Dit combiticket geeft recht op entree én 10 ½ tokens (munten). Bij binnenkomst wordt je ticket gescand en ontvang je 10 ½ tokens. Dat scheelt je weer tijd. Het combiticket kun je hier kopen.

PENDELBUS TICKETS

Let op! Er rijden geen reguliere bussen naar het Hulsbeek, dus je hebt een pendelbusticket nodig om bij Kingsland Twente te komen. Deze tickets hiervoor zijn nu hier verkrijgbaar en koop je met een flinke korting! Je betaalt slechts €5,- voor een retour en je kunt opstappen bij station Hengelo en station Enschede. De bussen rijden op en neer vanaf 11.00 uur tot een uur na het festival. Kom je met de trein naar Kingsland? Reis dan naar station Hengelo en neem daar de pendelbus. Het is ook mogelijk om op locatie een pendelbusticket te kopen, maar dan betaal je €10,-. 

PENDELBUS TIJDEN EN VERTREKPLAATSEN:

Station Hengelo: vanaf 11.00 uur de gehele dag

Station Enschede: vanaf 11.00 uur de gehele dag

Vanaf Kingsland: tot 00.30 uur  

LOCKERS

Op Kingsland Festival Twente werken we met e-lockers. Het voordeel van e-lockers is dat je deze open maakt met een cijfer combinatie en dus geen sleutel meer nodig hebt. Met een e-locker hoef je geen sleutel meer in te leveren bij het verlaten van het festival en hierdoor betaal je ook geen borg. We bieden bezoekers dit jaar ook de mogelijkheid om in de voorverkoop een e-locker aan te schaffen voor 7 euro (medium locker = 24 x 28 x 50 cm) of 9 euro (grote locker = 35 x 28 x 50 cm). Hiermee ontvang je uiterlijk een dag voor het event een code per e-mail waarmee je zelf een kluisje kunt openmaken. Je kunt je e-locker alvast hier bestellen.

PARKING TICKETS

De reguliere parkeerplaatsen rondom het Hulsbeek zijn tijdens Kingsland afgesloten, maar er is een speciaal terrein als parkeerterrein ingericht. Tickets hiervoor zijn nu verkrijgbaar in onze ticketshop voor € 12,50 (ex fee). Parkeerkaarten kunnen ook op locatie aangeschaft worden en kosten dan € 15,-. Er kan met zowel pin als cash betaalt worden.

EVENT TRAVEL

Wil je niks van het festival missen en van begin tot het eind aanwezig zijn? Reis dan naar Kingsland Twente met georganiseerd busvervoer aangeboden door Event Travel. Ze bieden veel verschillende opstapplaatsen aan door heel Nederland. De bussen van Event Travel vertrekken pas na afloop van het festival dus je hebt lekker lang de tijd om van het festival te genieten.

ONOFFICIËLE TICKETSALES

Als je niet op tijd een ticket hebt gekocht, dan begrijpen we dat je op zoek gaat naar een ticket via andere wegen. We willen je er graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je dan ook ten zeerste af om een ticket te kopen via een dergelijk kanaal. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het ticket legitiem is en je toegang tot het evenement verleent en willen je deze teleurstelling op wat een prachtige dag moet gaan worden, graag besparen.

PROBLEMEN MET TICKETS

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customer service van Ticketscript via support@ticketscript.com.

Ben je je ticket kwijt? Vul dan hier je mailadres in en je ticket wordt opnieuw naar je toegestuurd.

© 2018 KINGSLAND FESTIVAL