Info

Algemene Info

DATUM EN TIJD

Kingsland Festival Amsterdam vindt plaats op 19 september van 13.00 tot 21.30 uur.

ADRES

Kingsland Festival Amsterdam vindt plaats in en rondom Het Olympisch Stadion in Amsterdam.

MINIMUMLEEFTIJD

Voor Kingsland Festival Amsterdam geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

TICKETPRIJZEN

Early Bird Ticket € 34,50 (ex. fee)
Regular Ticket € 39,50 (ex. fee)
Late Bird Ticket € 44,50 (ex. fee)
VIP Ticket € 74,50 (ex. fee)
Groepsticket € 37,00 p.p (ex. fee) – geldig voor 5 personen (totaalprijs ex fee € 185,00)

VIP TICKETS

Er zijn VIP tickets verkrijgbaar met daarbij:
– Toegang tot het speciale VIP deck
– Een speciale rij;
– Een kluisje;
– Een welkomstbiertje.

TOKENS

Je kunt tijdens Kingsland Festival tokens (munten) kopen. Deze kun je gewoon op het festivalterrein kopen. Het is mogelijk om de tokens te pinnen, maar je kunt ook cash betalen.

LOCKERS

Op Kingsland Festival zijn er lockers verkrijgbaar.  Een normale locker kost € 8 en grote € 10. Je kunt een locker online bestellen samen met je ticket, of je koopt er een op het festivalterrein, hier kun je alleen met PIN betalen.

KINGSLAND BUSVERVOER

Relaxed in een heuse Kingsland-bus van en naar Kingsland Amsterdam? Boek hier dan alvast je reis en verzeker jezelf van koninklijk vervoer. De volgende reizen zijn beschikbaar:

  • Haarlem (€7,50 retour)
  • Hoorn via Purmerend (€10 retour)
  • Castricum via Beverwijk (€10 retour)
  • Heerhugowaard via Alkmaar (€10 retour)
  • Noordwijk via Lisse (€10,-)

Exacte vertrektijden en locaties volgen nog, maar ga uit van aankomst op het festival om 14.00 uur en vertrek van het festival een halfuur na het einde.

BUSVERVOER

Wil je niks van het festival missen en van begin tot het eind aanwezig zijn? Reis dan naar Kingsland Amsterdam met georganiseerd busvervoer aangeboden door Partybussen. Ze bieden veel verschillende opstapplaatsen aan door heel Nederland. Om de sfeer er extra in te krijgen staat de muziek aan en mag je zelf twee consumpties mee nemen.

KINGSLAND FESTIVAL AMBASSADEUR WORDEN?

Lijkt het je leuk om Ambassadeur van Kingsland Festival te worden? Stuur dan een email naar promotors@kingslandfestival.nl voor meer informatie. Voldoe jij aan de voorwaarden, dan ben jij misschien binnenkort een Kingsland Festival Ambassadeur!

TRAVEL PACKAGES

Wil je naar Kingsland Festival niet terug naar huis reizen? Kies dan voor een van de travel package opties van Festicket en verblijf in een hotel in de buurt van het festivalterrein.

FOTOAPPARATUUR

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw dag op Kingsland Festival deelt op social media. Gebruik #KINGSLAND2020 om ons te vinden op Facebook, Twitter en Instagram! Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar info@kingslandfestival.nl voor een pers accreditatie.

GROEPEN

Ben je van plan met een grote groep in een bus te komen? Meld dit dan vooraf via info@kingslandfestival.nl zodat we samen kunnen kijken of dit mogelijk is. Parkeren voor touringcars is mogelijk op P5 en de kosten hiervoor zijn €45 (beperkt aantal plekken beschikbaar).

ROLSTOEL TOEGANKELIJK

Kingland Amsterdam is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

ZAKKENROLLERS

Pas op voor zakkenrollers! Kingsland Festival doet er alles aan om zakkenrollers geen kans te geven, maar als bezoeker ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen spullen. Berg je spullen daarom zoveel mogelijk op in een kluisje en/of zorg dat je ze op een veilige plek bij je houdt.

ZERO TOLERANCE BELEID

Wij hanteren een ‘zero tolerance’ beleid op Kingsland Festival. Dit betekent dat iedereen bij aankomst op het terrein gefouilleerd wordt en hierbij aangetroffen verboden middelen in beslag worden genomen. Bij geconstateerd bezit van harddrugs wordt de toegang tot het festival ontzegd en bij constatering van grotere hoeveelheden volgt overdracht aan de politie voor proces-verbaal, waarbij de boetes hoog kunnen oplopen. Openlijk gebruik en handel op het festivalterrein leidt tevens tot verwijdering van het festival en overdracht aan de politie. Wij willen de bezoekers dringend verzoeken hier rekening mee te houden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van overtreding van het zero tolerance beleid door bezoekers.

© 2022 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.