Info

ROUTE

ADRES

Kingsland Festival Amsterdam vindt plaats in en rond Het Olympisch Stadion. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

ROUTEBESCHRIJVING

Trein:

Reis naar ‘Amsterdam Zuid’, waarvandaan het Olympisch Stadion te voet goed bereikbaar is. Volg vanaf dit station de borden KINGSLAND. Het is belangrijk om je reis goed te plannen en rekening te houden met de nieuwe dienstregeling. Voor meer informatie raadpleeg de NS website. Laad voordat je vertrekt genoeg saldo op je OV-chipkaart.

Tram, metro en bus:

Reis je per tram, metro of bus, dan kun je het beste uitstappen bij de haltes ‘Station Zuid’. Volg vanaf de haltes de borden KINGSLAND.

Kijk voor actuele vervoersinformatie en de haltetijden van tram, bus en metro op www.gvb.nl of raadpleeg www.9292.nl.

Fiets:

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

PARKEREN

Meer informatie volgt binnenkort.

TAXI + KISS&RIDE

Meer informatie volgt binnenkort.

KINGSLAND BUSVERVOER

Relaxed in een heuse Kingsland-bus van en naar Kingsland Amsterdam? Boek dan alvast je reis en verzeker jezelf van koninklijk vervoer. De volgende reizen zijn beschikbaar:

  • Haarlem (€7,50 retour)
  • Hoorn via Purmerend (€10 retour)
  • Castricum via Beverwijk (€10 retour)
  • Heerhugowaard via Alkmaar (€10 retour)
  • Noordwijk via Lisse (€10,-)

Exacte vertrektijden en locaties volgen nog, maar ga uit van aankomst op het festival om 14.00 uur en vertrek van het festival een halfuur na het einde.

BUSVERVOER

Wil je niks van het festival missen en van begin tot het eind aanwezig zijn? Reis dan naar Kingsland Amsterdam met georganiseerd busvervoer aangeboden door Partybussen. Ze bieden veel verschillende opstapplaatsen aan door heel Nederland. Om de sfeer er extra in te krijgen staat de muziek aan en mag je zelf twee consumpties mee nemen.

© 2020 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.