Info

Algemene info

DATUM EN TIJD

Kingsland Festival Den Bosch vindt plaats op 27 april van 12.00 tot 23.00 uur.

ADRES

Kingsland Festival Den Bosch vindt plaats op De Pettelaarse Schans.

MINIMUMLEEFTIJD

Voor Kingsland Festival Den Bosch geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

TICKETPRIJZEN

Early Bird Ticket € 27,50 (ex. fee)
Regular Ticket € 32,50 (ex. fee)
Late Bird Ticket € 37,50 (ex. fee)
Groepsticket € 30,00 (ex. fee) – geldig voor 5 personen (totaalprijs € 150,00)

TOKENS

Je kunt tijdens Kingsland Festival tokens (munten) kopen. Deze kun je gewoon op het festivalterrein kopen. Het is mogelijk om de tokens te pinnen, maar je kunt ook cash betalen.

LOCKERS

Op Kingsland Festival zijn er lockers verkrijgbaar.  Een normale locker kost € 7,50 en grote € 9,50. Je kunt een locker online bestellen samen met je ticket, of je koopt er een op het festivalterrein, hier kun je alleen met PIN betalen.

PENDELBUS TICKETS

Koop nu je pendelbus ticket hier.

PENDELBUS DEN BOSCH CS:

Gedurende de gehele dag rijden er pendelbussen vanaf station Den Bosch CS. Deze vertrekken vanaf 11:00 uur bij bushalte B op het station richting Kingsland Den Bosch. Je kunt hiervoor van tevoren een retourkaartje kopen. Ben je vergeten van tevoren een kaartje te kopen? Geen zorgen, dan kan dat nog op het station bij één van onze Kingsland medewerkers. Een kaartje op het station kan alleen met PIN betaald worden.

BUSSEN VANUIT TILBURG, EINDHOVEN EN BREDA:

Er rijden op 27 april een aantal pendelbussen vanaf Tilburg, Eindhoven & Breda richting Kingsland Den Bosch. Let op: de bussen zullen op tijd vertrekken, dat wil zeggen stipt om 11:30 óf om 13.00. Er wordt geen geld teruggegeven aan laatkomers. Hieronder staan de locaties vanaf waar de bussen vertrekken en weer terugkomen:

TILBURG

De bussen vertrekken op halte A of halte G (de haltes liggen tegenover elkaar) op station Tilburg. De bussen staan een kwartier vóór vertrek bij de halte en vertrekken stipt op tijd. De halte bij Kingsland Festival is voor zowel aankomst en vertrek hetzelfde. Bij terugkomst op station Tilburg word je weer afgezet op halte G.

EINDHOVEN
De bussen vertrekken vanaf de parkeerplaats op de Professor Dr. Dorgelolaan 6 (ongeveer 5 minuten lopen van het station). De halte bij Kingsland Festival is voor zowel aankomst en vertrek hetzelfde. Bij terugkomst word je weer afgezet op dezelfde parkeerplaats.

BREDA:

De bussen stoppen op de Stationslaan/de Gravinnen van Nassauboulevard aan de oostelijke kant (vóórbij de taxistandplaats). Bezoekers moeten hiervoor de NIET-centrumzijde van het station hebben, uitgang Belcrumzijde. De halte bij Kingsland Festival is voor zowel aankomst en vertrek hetzelfde. Bij terugkomst word je weer afgezet aan de oostelijke kant van de Stationslaan.

BUSVERVOER

Wil je niks van het festival missen en van begin tot het eind aanwezig zijn? Reis dan naar Kingsland Den Bosch met georganiseerd busvervoer aangeboden door Partybussen. Ze bieden veel verschillende opstapplaatsen aan door heel Nederland. Om de sfeer er extra in te krijgen staat de muziek aan en mag je zelf twee consumpties mee nemen.

KINGSLAND FESTIVAL AMBASSADEUR WORDEN?

Lijkt het je leuk om Ambassadeur van Kingsland Festival te worden? Stuur dan een email naar promotors@kingslandfestival.nl voor meer informatie! Voldoe jij aan de voorwaarden, dan ben jij misschien binnenkort een Kingsland Festival Ambassadeur!

FOTOAPPARATUUR

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw dag op Kingsland Festival deelt op social media. Gebruik #KINGSLAND2019 om ons te vinden op Facebook, Twitter en Instagram! Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar info@kingslandfestival.nl voor een pers accreditatie.

GROEPEN

Ben je van plan met een grote groep in een bus te komen? Meld dit dan vooraf via info@kingslandfestival.nl zodat we samen kunnen kijken of dit mogelijk is.

ZAKKENROLLERS

Pas op voor zakkenrollers! Kingsland Festival doet er alles aan om zakkenrollers geen kans te geven, maar als bezoeker ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen spullen. Berg je spullen daarom zoveel mogelijk op in een kluisje en/of zorg dat je ze op een veilige plek bij je houdt.

ZERO TOLERANCE BELEID

Wij hanteren een ‘zero tolerance’ beleid op Kingsland Festival. Dit betekent dat iedereen bij aankomst op het terrein gefouilleerd wordt en hierbij aangetroffen verboden middelen in beslag worden genomen. Bij geconstateerd bezit van harddrugs wordt de toegang tot het festival ontzegd en bij constatering van grotere hoeveelheden volgt overdracht aan de politie voor proces-verbaal, waarbij de boetes hoog kunnen oplopen. Openlijk gebruik en handel op het festivalterrein leidt tevens tot verwijdering van het festival en overdracht aan de politie. Wij willen de bezoekers dringend verzoeken hier rekening mee te houden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van overtreding van het zero tolerance beleid door bezoekers.

© 2020 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.