Info

ROUTE

ADRES

Kingsland Festival Den Bosch vindt plaats op De Pettelaarse Schans. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

ROUTEBESCHRIJVING

Trein:

Kom je met de trein naar Kingsland Den Bosch? Reis dan naar station Den Bosch. Vanaf daar kun je voor maar €6,50 retour naar De Pettelaarse Schans met onze speciale pendelbus service. Tijdens Koningsdag geldt de Oranje dienstregeling en dus is het belangrijk om je reis goed te plannen en goed voorbereid te zijn. Voor meer informatie raadpleeg de speciale NS Koningsdag website. Laad voordat je vertrekt genoeg saldo op je OV-chipkaart.

Fiets:

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

PENDELBUS TICKETS

Koop nu je pendelbus ticket hier.

PENDELBUS DEN BOSCH CS:

Gedurende de gehele dag rijden er pendelbussen vanaf station Den Bosch CS. Deze vertrekken vanaf 11:00 uur bij bushalte B op het station richting Kingsland Den Bosch. Je kunt hiervoor van tevoren een retourkaartje kopen. Ben je vergeten van tevoren een kaartje te kopen? Geen zorgen, dan kan dat nog op het station bij één van onze Kingsland medewerkers. Een kaartje op het station kan alleen met PIN betaald worden.

BUSSEN VANUIT TILBURG, EINDHOVEN EN BREDA:

Er rijden op 27 april een aantal pendelbussen vanaf Tilburg, Eindhoven & Breda richting Kingsland Den Bosch. Let op: de bussen zullen op tijd vertrekken, dat wil zeggen stipt om 11:30 óf om 13.00. Er wordt geen geld teruggegeven aan laatkomers. Hieronder staan de locaties vanaf waar de bussen vertrekken en weer terugkomen:

TILBURG

De bussen vertrekken op halte A of halte G (de haltes liggen tegenover elkaar) op station Tilburg. De bussen staan een kwartier vóór vertrek bij de halte en vertrekken stipt op tijd. De halte bij Kingsland Festival is voor zowel aankomst en vertrek hetzelfde. Bij terugkomst op station Tilburg word je weer afgezet op halte G.

EINDHOVEN
De bussen vertrekken vanaf de parkeerplaats op de Professor Dr. Dorgelolaan 6 (ongeveer 5 minuten lopen van het station). De halte bij Kingsland Festival is voor zowel aankomst en vertrek hetzelfde. Bij terugkomst word je weer afgezet op dezelfde parkeerplaats.

BREDA:

De bussen stoppen op de Stationslaan/de Gravinnen van Nassauboulevard aan de oostelijke kant (vóórbij de taxistandplaats). Bezoekers moeten hiervoor de NIET-centrumzijde van het station hebben, uitgang Belcrumzijde. De halte bij Kingsland Festival is voor zowel aankomst en vertrek hetzelfde. Bij terugkomst word je weer afgezet aan de oostelijke kant van de Stationslaan.

PARKEREN

Volg de borden ‘parkeren Kingsland’ en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Parkeren kost € 10,- en kan alleen met PIN betaald worden. Hou er rekening mee dat er beperkte parkeergelegenheid is, daarvoor raden we je aan met het OV naar Kingsland Den Bosch te reizen.

© 2019 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.