Info

ROUTE

ADRES

Kingsland Festival Den Bosch vindt plaats op De Pettelaarse Schans. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

ROUTEBESCRHRIJVING

Trein:

Kom je met de trein naar Kingsland Den Bosch? Reis dan naar station Den Bosch. Vanaf daar kun je voor maar €5 retour naar De Pettelaarse Schans met onze speciale pendelbus service. Tijdens Koningsdag geldt de Oranje dienstregeling en dus is het belangrijk om je reis goed te plannen en goed voorbereid te zijn. Voor meer informatie raadpleeg de speciale NS Koningsdag website. Laad voordat je vertrekt genoeg saldo op je OV-chipkaart of koop met 20% korting een Oranje-retour online.

Fiets:

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

PARKEREN

Volg de borden ‘parkeren Kingsland’ en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Parkeren kost € 10,- en kan alleen met PIN betaalt worden. Hou er rekening mee dat er beperkte parkeergelegenheid is, daarvoor raden we je aan met het OV naar Kingsland Den Bosch te reizen.

PENDELBUS TICKETS

Je betaalt slechts €5,- voor een retour van station Den Bosch naar De Pettelaarse Schans. De bussen rijden op en neer vanaf 11.00 uur tot een uur na het festival. Het is ook mogelijk om op locatie een pendelbusticket te kopen, maar dan betaal je €10,- (pin only).

© 2019 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.