Info

TICKET INFO

Behalve tickets in de voorverkoop, kun je ook tokens (munten) en lockers (kluisjes) in de voorverkoop kopen. Dan hoef je, je daar op het festival niet meer te druk om te maken. Je bestelt deze tickets hier.

TICKETPRIJZEN

Early Bird Ticket € 23,50 (ex fee- sold out)
Regular Ticket € 28,50 (ex fee – sold out)
Late Bird Ticket € 33,50 (ex fee)
Groepsticket € 142,50 (ex fee) – geldig voor 5 personen

ENTREE & TOKENS – COMBITICKET

Dit combiticket geeft recht op entree én 10 ½ tokens (munten). Bij binnenkomst wordt je ticket gescand en ontvang je 10 ½ tokens. Dat scheelt je weer tijd. Je kan je combiticket hier bestellen.

PENDELBUS TICKETS

Je betaalt online slechts €5,- voor een retour van station Den Bosch naar De Pettelaarse Schans. De bussen rijden op en neer vanaf 11.00 uur tot een uur na het festival. Het is ook mogelijk om op locatie een pendelbusticket te kopen, maar dan betaal je €10,-.

We bieden ook een speciale pendelbus service aan vanuit Breda, Eindhoven en Tilburg die je voor de deur van De Pettelaarse Schans afzetten.
– Breda € 10 | Between 12.00 – 15.00 and between 21.30 – 23.30
– Eindhoven € 10 |Between 12.00 – 15.00 and between 21.30 – 23.30
– Tilburg € 10 | Between 12.00 – 15.00 and between 21.30 – 23.30

PROBLEMEN MET TICKETS

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customer service van Eventbrite via kingslandfestival@eventbrite.nl

Ben je je ticket kwijt? Raadpleeg dan deze website om je ticket terug te vinden.

ONOFFICÏELE TICKETVERKOOP

Heb je naast een ticket gegrepen voor Kingsland? Balen! Dan dan begrijpen we dat je op zoek gaat naar een ticket via andere wegen. We willen je er echter graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je dan ook ten zeerste af om een ticket te kopen via een dergelijk kanaal. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het ticket echt is en je toegang tot het evenement verleent en willen je deze teleurstelling op wat een prachtige dag moet gaan worden, natuurlijk graag besparen.

© 2019 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.