Info

TICKET INFO

Behalve tickets in de voorverkoop, kun je ook tokens (munten) en lockers (kluisjes) in de voorverkoop kopen. Dan hoef je, je daar op het festival niet meer te druk om te maken. Je bestelt deze tickets hier.

TICKETPRIJZEN

Early Bird Ticket € 27,50 (ex fee)
Regular Ticket € 32,50 (ex fee)
Late Bird Ticket € 37,50 (ex fee)
Groepsticket € 30,00 (ex fee) – geldig voor 5 personen

PENDELBUS TICKETS

Koop nu je pendelbus ticket hier.

PENDELBUS DEN BOSCH CS:

Gedurende de gehele dag rijden er pendelbussen vanaf station Den Bosch CS. Deze vertrekken vanaf 11:00 uur bij bushalte B op het station richting Kingsland Den Bosch. Je kunt hiervoor van tevoren een retourkaartje kopen. Ben je vergeten van tevoren een kaartje te kopen? Geen zorgen, dan kan dat nog op het station bij één van onze Kingsland medewerkers. Een kaartje op het station kan alleen met PIN betaald worden.

BUSSEN VANUIT TILBURG, EINDHOVEN EN BREDA:

Er rijden op 27 april een aantal pendelbussen vanaf Tilburg, Eindhoven & Breda richting Kingsland Den Bosch. Let op: de bussen zullen op tijd vertrekken, dat wil zeggen stipt om 11:30 óf om 13.00. Er wordt geen geld teruggegeven aan laatkomers. Hieronder staan de locaties vanaf waar de bussen vertrekken en weer terugkomen:

TILBURG

De bussen vertrekken op halte A of halte G (de haltes liggen tegenover elkaar) op station Tilburg. De bussen staan een kwartier vóór vertrek bij de halte en vertrekken stipt op tijd. De halte bij Kingsland Festival is voor zowel aankomst en vertrek hetzelfde. Bij terugkomst op station Tilburg word je weer afgezet op halte G.

EINDHOVEN
De bussen vertrekken vanaf de parkeerplaats op de Professor Dr. Dorgelolaan 6 (ongeveer 5 minuten lopen van het station). De halte bij Kingsland Festival is voor zowel aankomst en vertrek hetzelfde. Bij terugkomst word je weer afgezet op dezelfde parkeerplaats.

BREDA:

De bussen stoppen op de Stationslaan/de Gravinnen van Nassauboulevard aan de oostelijke kant (vóórbij de taxistandplaats). Bezoekers moeten hiervoor de NIET-centrumzijde van het station hebben, uitgang Belcrumzijde. De halte bij Kingsland Festival is voor zowel aankomst en vertrek hetzelfde. Bij terugkomst word je weer afgezet aan de oostelijke kant van de Stationslaan.

PROBLEMEN MET TICKETS

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customer service van Eventbrite via kingslandfestival@eventbrite.nl

Ben je je ticket kwijt? Raadpleeg dan deze website om je ticket terug te vinden.

FESTICKET

Combineer je ticket met een hotel overnachting. Onze officiële partner Festicket biedt diverse pakketten aan (tickets met overnachtingen in alle prijsklassen).

ONOFFICÏELE TICKETVERKOOP

Heb je naast een ticket gegrepen voor Kingsland? Balen! Dan dan begrijpen we dat je op zoek gaat naar een ticket via andere wegen. Maar let op: tickets via onofficiële kanalen kopen, brengt risico’s met zich mee. We kunnen je niet garanderen dat het een officieel ticket is en we willen je deze teleurstelling graag besparen!

© 2019 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.