Corona Update

Corona Update

Wordt Kingsland Festival verplaatst?
Ja, helaas kan Kingsland Festival in 2021 ook niet doorgaan en wordt het festival verplaatst naar 27 april 2022. Op deze dag zal het festival plaatsvinden in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Tilburg. Het ticket wat je gekocht hebt, is automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je ontvangt een nieuw ticket, zodra we in 2022 in de verkoop gaan voor deze verplaatste editie.

Waarom wordt Kingsland Festival opnieuw verplaatst?
Door het heersende Coronavirus en de maatregelen die de regering heeft genomen om de verspreiding te voorkomen, kan Kingsland Festival ook dit jaar helaas niet plaatsvinden. Na het bekijken van alle mogelijkheden hebben we geprobeerd Kingsland Festival te verplaatsen naar later dit jaar, maar door de huidige maatregelen rondom het Coronavirus is het helaas niet mogelijk het festival dit jaar te laten plaatsvinden.

Kan ik een restitutie van mijn ticket aanvragen?
Onze prachtige festival wereld is afhankelijk van en draait op allerlei medewerkers, artiesten, leveranciers en freelancers. We willen jullie vragen om niet alleen ons, maar alle betrokkenen te blijven steunen, want we hebben elkaar nu harder nodig dan ooit. Door geen restitutie aan te vragen, maar je ticket te behouden voor volgend jaar proberen we met alle organisatoren in Nederland de industrie in leven te houden. Mocht je alsnog restitutie aan willen vragen, dan kun je ons mailen op info@kingslandfestival.nl onder vermelding van je bestelnummer, de stad waar je een ticket voor hebt gekocht, het aantal tickets en je rekeningnummer. Restitutie aanvragen kan tot en met 12 maart 2021.

Ik heb vorig jaar al restitutie aangevraagd, wat moet ik nu doen?
Als je vorig jaar al restitutie hebt aangevraagd (dit was mogelijk tot 1 augustus 2020) en dus mailcontact met ons hebt gehad, wordt je aankoopbedrag voor 27 mei 2021 terugbetaald. Je hoeft hier dus verder niks meer voor te doen.

Wanneer wordt mijn restitutie uitbetaald?
Je restitutie (ticketprijs inclusief servicekosten) zal uiterlijk 1 augustus 2021 worden uitbetaald. Dit geldt dus voor alle bezoekers die tussen 12 februari en 12 maart 2021 een aanvraag per mail indienen.

Komen dezelfde artiesten optreden op de nieuwe datum?
Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk van de geboekte artiesten voor de editie van 2020 ook te programmeren in 2022. Maar uiteraard bewegen we mee met onze tijd en zullen we, als er nieuwe toffe acts ontdekt worden, proberen deze ook op Kingsland te boeken. We streven naar een minstens zo goede en misschien zelfs nog wel een betere line up dan 2020.

Ik heb mijn ticket via Ticketswap gekocht. Wat nu?
Je gekochte ticket op Ticketswap is ook geldig voor de editie van 27 april 2022. 

Staat je vraag er niet tussen?
Mail ons dan op info@kingslandfestival.nl. We streven ernaar je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Of luister de nieuwste aflevering van de Kingcast met daarin alle informatie. Deze is hier terug te vinden.

© 2022 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.