info

ROUTE

ADRES

Kingsland Festival Groningen vindt plaats in Het Stadspark Drafbaan, Concourslaan 10, 9727 KD in Groningen. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

ROUTEBESCHRIJVING

Trein:

Het dichtstbijzijnde treinstation is Groningen Centraal. Arriva en NS rijden volgens de zaterdagdienstregelening en de laatste treinen hebben beperkte capaciteit. Houd hier rekening mee. Omdat Kingsland dit jaar tot 00.00 uur duurt is het belangrijk goed vooraf je reis te plannen. Dit kan via de website van Arriva en de NS website.

Fiets:

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

PARKEREN

Mocht je met de auto komen, kun je deze parkeren bij de Gasunie. De Gasunie is ongeveer 9 minuten lopen van de Drafbaan. Indien de parkeerplekken bij de Gasunie vol zijn, kan er tegen betaling worden geparkeerd bij Martini Plaza.

TAXI + KISS & RIDE

Voor kiss&ride kan je in- en uitstappen nabij Ni Hao op de Concourslaanl. Ter plaatse wordt dit kenbaar gemaakt met verwijzingsborden. Op de meest oostelijke rijstrook (busstrook) van de rijbaan o.z. van de Paterswoldseweg nabij de kruising met de Parkweg wordt een taxistandplaats ingericht. Hier kunnen taxi’s gedurende het evenement passagiers in en uit laten stappen. 

© 2019 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.