Chico Rose

Chico de Reus, beter bekend onder zijn artiestennaam Chico Rose, is een DJ uit Nederland.

In 2010 gaf zijn vader hem zijn eerste dj-set en vanaf dat moment begon hij zijn muzikale interesse uit te breiden. Kort daarna begon hij zijn eigen muziek te produceren, wat zijn grote passie bleek te zijn!

Na het afronden van de middelbare school nam Chico de moeilijke beslissing om te stoppen met school en zich volledig op zijn passie te concentreren. Met de steun van zijn ouders en vrienden gaf hij nooit op. Muziek is altijd zijn belangrijkste focus geweest en dat is wat er nodig was om zover te komen!

Chico besteedt jaren hard werken om nieuwe muziek te maken. Hij bracht zijn eerste single ‘Play on’ van Vato Gonzalez uit op ‘Dirty House Records’ in 2014. Daarna bracht hij 2 nummers uit op ‘Protocol Recordings’ van Nicky Romero. Tegen die tijd begonnen bekende DJ’s in de scene de muziek van Chico te ondersteunen.

Zijn muziek werd ook opgepikt door de beroemde DJ Afrojack. Afrojack, die over de hele wereld vertegenwoordigd is, speelde Chico het afgelopen jaar in zijn sets. Afrojack besloot zelfs om Chico in zijn team te krijgen. Het nummer ‘The Great Escape’, wat ze samen hebben gemaakt, is een enorm succes.

Het afgelopen jaar speelde Chico op enkele grote festivals zoals: Ultra Music Festival (Miami), Tomorrowland (België), EDC (Las Vegas) en Untold festival (Roemenië).

Nu, na 5 succesvolle jaren onder de artiestennaam Ravitez, besloot hij zijn echte naam (Chico de Reus) te gebruiken en muziek te blijven maken als Chico Rose. Hij zal muziek blijven maken waar hij van houdt, de enige verandering is dat hij het zal uitbrengen met een artiestennaam die beter bij hem past. Blijf kijken!

© 2021 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.