Vaiks L & Rowses

Dit DJ duo is samen opgegroeid en gaan dagelijks als hechte vrienden door het leven. Hun muzikaliteit hebben ze officieel gebundeld na in eerste instantie als solo artiest door het leven te gaan. Door in het hele land in verschillende clubs te hebben gedraaid, hebben beide enorm veel ervaring opgedaan. Vaiks L & Rowses vormen nu een blok met dubbel plezier, ervaring en spektakel! Dit jaar nog zullen er een aantal eerste eigen producties komen en zal je merken dat de heren van alle markten thuis zijn.

Deze ras artiesten gaan door het leven als Vaiks L (Vailon Ligeon) & Rowses (Rowan Zechiel).
Het gevoel en de liefde voor muziek hebben beide heren te danken aan hun ouders, broers en zussen. Beide DJ’s hebben al op jonge leeftijd kennis gemaakt met verschillende invloeden van muziekstijlen. Van ouderwetse Soul, Jazz, R&B tot House Classics en niet te vergeten de Surinaamse roots die ze dankzij hun vaders dragen en meenemen.

Naast het draaien/produceren van house muziek, hebben de mannen ook in verschillende bands gespeeld. Van de Rotterdamse R&B sensatie SECURE tot verschillende Surinaamse bandjes. De heren genieten volop van het podium en zijn echte ‘raspaardjes’ als het gaat om entertainen en performen. De tracks die in de aankomende periode zullen worden uitgebracht zijn voornamelijk Latin, Jazz, Afro en Soulfull georiĂ«nteerd.

DJ’s als Dennis Ferrer, Leroy Styles, Black Coffee (Afrika) en Benny Rodrigues hebben voor enorm veel inspiratie gezorgd en doen dat nog steeds. Voor Vaiks L & Rowses blijven deze DJ’s bronnen van energie en passie voor echte House muziek.

Dit duo uit Rotterdam zal een indruk achterlaten waar energie en creativiteit vanaf spat. Bekende feesten als bijv. Crazy Sexy Cool en Passie on the Beach zijn evenementen waar de heren enorm veel indruk hebben gemaakt en clubs zoals Viproom, Club Riva, Holland Casino, Thalia Lounge, Off Corso, Maassilo en bijv. Saint Tropez zijn ook geen onbekende plekken. Daarnaast bezoeken de heren regelmatig verschillende clubs door het hele land en zijn ze binnenkort wellicht te vinden bij jou in de buurt!

© 2020 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.