Corona Update

Corona Update

Wordt Kingsland Festival 2020 verplaatst?

Ja, Kingsland Festival 2020 wordt verplaatst naar 27 april 2021 en zal plaatsvinden in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Tilburg. Het ticket wat je gekocht hebt, is automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je ontvangt een nieuw ticket, zodra we in 2021 in de verkoop gaan voor deze verplaatste editie.

Waarom wordt Kingsland Festival 2020 verplaatst?

Door het heersende Coronavirus en de maatregelen die de regering heeft genomen om de verspreiding te voorkomen, kan Kingsland Festival helaas niet op 27 april plaatsvinden. Na het bekijken van alle mogelijkheden hebben we geprobeerd Kingsland Festival te verplaatsen naar 19 september 2020, maar door de huidige maatregelen rondom het Coronavirus is het helaas in september nog niet mogelijk het festival te laten plaatsvinden.

Kan ik een restitutie van mijn ticket aanvragen?

Onze prachtige festival wereld is afhankelijk van en draait op allerlei medewerkers, artiesten, leveranciers en freelancers. We willen jullie vragen om niet alleen ons, maar alle betrokkenen te blijven steunen, want we hebben elkaar nu harder nodig dan ooit. Door geen restitutie aan te vragen, maar je ticket te behouden voor volgend jaar proberen we met alle organisatoren in Nederland de industrie in leven te houden. Mocht je alsnog restitutie aan willen vragen, dan kun je ons mailen op info@kingslandfestival.nl onder vermelding van je bestelnummer, de stad waar je een ticket voor hebt gekocht en je rekeningnummer. Restitutie aanvragen kan tot 1 augustus 2020 (dit is alleen mogelijk voor tickets gekocht vóór 5 maart 2020).

Wanneer wordt mijn restitutie uitbetaald?

Je restitutie (ticketprijs inclusief servicekosten) zal uiterlijk 1 maand na de nieuwe datum van het festival worden uitbetaald, in dit geval 27 april 2021 en ontvang je dus je restitutie uiterlijk 27 mei 2021. Dit is in overeenstemming met de nieuwe regeling die diverse brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt hebben bereikt om de culturele sector in leven te houden. Kijk voor meer informatie op bewaarjeticket.nl.

Komen dezelfde artiesten optreden op de nieuwe datum?

Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk van de geboekte artiesten voor de editie van dit jaar ook te programmeren in 2021.

Ik heb mijn ticket via Ticketswap gekocht. Wat nu?

Je gekochte ticket op Ticketswap is ook geldig voor de editie 27 april 2021.

Hoe zit het met georganiseerde busreizen?

Hiervoor kun je het beste contact opnemen met de desbetreffende partij.

Staat je vraag er niet tussen?

Mail ons dan op info@kingslandfestival.nl. We streven ernaar je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

 

© 2021 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.