Corona Update

Corona Update

Wordt Kingsland Festival 2020 verplaatst?

Ja, Kingsland Festival 2020 wordt verplaatst naar 19 september 2020 en zal plaatsvinden in Amsterdam, Groningen en Tilburg. Het ticket wat je gekocht hebt, is automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je ontvangt van ons geen nieuw ticket.

Waarom wordt Kingsland Festival 2020 verplaatst?

Door het heersende Coronavirus en de maatregelen die de regering heeft genomen om de verspreiding te voorkomen, kan Kingsland Festival helaas niet op 27 april plaatsvinden. Na het bekijken van alle mogelijkheden is 19 september 2020 de beste datum gebleken om Kingsland Festival 2020 dit jaar toch nog te kunnen laten plaatsvinden. Zo kunnen we samen met zoveel mogelijk Kingslandgenoten toch Kingsland Festival vieren en proosten op de Koning in de steden Amsterdam, Groningen en Tilburg.

Wat als ik op de nieuwe datum (19 september 2020) niet kan?

Dan is je ticket automatisch geldig voor Kingsland Festival 2021 (27 april). Je ontvangt hier later meer informatie over van ons.

Kan ik een restitutie van mijn ticket aanvragen?

Onze prachtige festival wereld is afhankelijk van en draait op allerlei medewerkers, artiesten, leveranciers en freelancers. We willen jullie vragen om niet alleen ons, maar alle betrokkenen te blijven steunen, want we hebben elkaar nu harder nodig dan ooit. Door geen restitutie aan te bieden, maar het festival te verplaatsen naar september, proberen we onze industrie in leven te houden, zodat we nog de komende jaren samen met jullie kunnen blijven proosten op de verjaardag van onze Koning. Er is toch ook niets leukers dan Samen Oranje te zijn! Mocht je alsnog restitutie aan willen vragen, dan kun je ons mailen op info@kingslandfestival.nl onder vermelding van je bestelnummer, de stad waar je een ticket voor hebt gekocht en je rekeningnummer. Restitutie aanvragen kan tot 20 mei 2020.

Wanneer wordt mijn restitutie uitbetaald?

Je restitutie (ticket prijs inclusief servicekosten) zal uiterlijk 1 maand na de nieuwe datum van het festival worden uitbetaald, in dit geval 27 mei 2021. Dit is in overeenstemming met de nieuwe regeling die diverse brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt hebben bereikt om de culturele sector levende te houden. Kijk voor meer informatie op bewaarjeticket.nl.

Wat als Kingsland Festival ook op 19 september 2020 niet kan doorgaan in verband met niet krijgen van een vergunning door het coronavirus?

We hopen uiteraard op het beste, maar mochten de maatregelen voor grote evenementen in september nog steeds gelden (en krijgen we van de gemeente Amsterdam/Tilburg/Groningen dus geen vergunning), dan volgt weer nieuwe informatie over je kaartje. Deze zal dan omgezet worden naar de editie in 2021 (27 april). Zodra we hiermee in februari 2021 in de verkoop gaan, zul je van ons meer informatie over je ticket ontvangen. Je bent het geld van je kaartje dus nooit kwijt! Mocht je naar aanleiding van het niet doorgaan op 19 september restitutie van je ticket willen aanvragen, is dit mogelijk tot 19 oktober 2020 (dit is alleen mogelijk voor tickets gekocht voor 5 maart 2020).

Heb ik een nieuw ticket nodig voor 19 september?

Het ticket wat je gekocht hebt, is automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je ontvangt van ons geen nieuw ticket.

Komen dezelfde artiesten optreden op de nieuwe datum?

Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk van de geboekte artiesten voor de april editie ook te programmeren op 19 september. Hierover volgt spoedig een update.

Blijven de locaties voor Kingsland Festival 2020 op 19 september hetzelfde?

De locaties voor Groningen (Drafbaan) en Tilburg (Spoorpark) blijven hetzelfde. Kingsland Amsterdam 2020 zal eenmalig worden verplaatst naar Het Olympisch Stadion.

Wat als ik een ticket had voor Kingsland Festival Rotterdam 2020?

In dat geval heb je 3 opties:
– Een andere Kingsland Festival locatie kiezen voor 2020 (Amsterdam, Groningen of Tilburg)
– Je ticket is geldig voor Kingsland Festival Rotterdam 2021.
– Je kan je Kingsland Festival 2020 ticket ruilen voor TIKTAK Festival Rotterdam op 19 september.

Je kan je keuze hier doorgeven.

Ik heb mijn ticket via Ticketswap gekocht. Wat nu?

Je gekochte ticket op Ticketswap is ook geldig voor de editie op 19 september.

Hoe zit het met georganiseerde busreizen?

Hiervoor kun je het beste contact opnemen met de desbetreffende partij.

Staat je vraag er niet tussen?

Mail ons dan op info@kingslandfestival.nl. We streven ernaar je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

© 2020 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.