Info

ROUTE

ADRES

Kingsland Festival Amsterdam vindt plaats op Sportpark Woudestein, Honingerweg 110, 3062 NX, Rotterdam. Voor de exacte locatie en de routebeschrijving kun je Google Maps raadplegen.

ROUTEBESCHRIJVING

TREIN:

Meer info volgt. 

TRAM, METRO EN BUS:

Kijk voor actuele vervoersinformatie en de haltetijden van tram, bus en metro op www.ret.nl of raadpleeg www.9292.nl.

FIETS:

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

PARKEREN

Meer info volgt.

KINGSLAND BUSVERVOER

Relaxed in een heuse Kingsland-bus van en naar Kingsland Rotterdam? Boek hier dan alvast je reis en verzeker jezelf van koninklijk vervoer. De volgende reizen zijn beschikbaar:

  • Terneuzen via Goes via Bergen op Zoom (€10,-)
  • Vlissingen via Middelburg (€10,-)

Exacte vertrektijden en locaties volgen nog, maar ga uit van aankomst op het festival om 13.00 en vertrek van het festival een halfuur na het einde.

BUSVERVOER

Wil je niks van het festival missen en van begin tot het eind aanwezig zijn? Reis dan naar Kingsland Rotterdam met georganiseerd busvervoer aangeboden door Partybussen. Ze bieden veel verschillende opstapplaatsen aan door heel Nederland. Om de sfeer er extra in te krijgen staat de muziek aan en mag je zelf twee consumpties mee nemen.

 

© 2020 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.