info

ROUTE

ADRES

Kingsland Festival Twente vindt plaats in recreatiepark Het Hulsbeek. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen.

ROUTEBESCRHRIJVING

Trein:

Kom je met de trein naar Kingsland Twente? Tijdens Koningsdag geldt de Oranje dienstregeling en dus is het belangrijk om je reis goed te plannen en goed voorbereid te zijn. Voor meer informatie raadpleeg de NS website.

Fiets:

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

PENDELBUS TICKETS

Reis je naar Kingsland Twente met de trein? Neem dan een pendelbus naar het festivalterrein vanaf Station Enschede of Station Hengelo. Bussen rijden de hele dag en tickets zijn hier verkrijgbaar en een ticket kost maar €6,50!

PARKEREN

De reguliere parkeerplaatsen rondom het Hulsbeek zijn tijdens Kingsland afgesloten, maar er is een speciaal terrein als ‘P Bezoekers’ ingericht. Bij het verlaten van de snelweg volg je de borden Het Hulsbeek. Vanaf de provinciale weg volg je vervolgens de borden ‘P Bezoekers’.  Je kan alvast online je parking ticket kopen voor Kingsland Twente. Dit is goedkoper dan op locatie. De tickets kun je hier bestellen.

TAXI + KISS&RIDE

De reguliere parkeerplaatsen rondom het Hulsbeek zijn tijdens Kingsland afgesloten, maar er is een speciaal terrein als Kiss & Ride ingericht. Bij het verlaten van de snelweg volg je de borden Het Hulsbeek. Vanaf de provinciale weg volg je vervolgens de borden Kiss & Ride.

© 2019 KINGSLAND FESTIVAL
DEEL OF SHARE DE BERICHTEN

Om nieuwsberichten te kunnen delen of sharen moet je eerste even inloggen met Facebook.